Het meest smaakvoLLe systeem

Vers. Dat doet ’t m. reeds gemalen koffie loopt snel in kwaliteit terug, omdat koffie oxideert. Daarom zijn veel koffiebranders al jaren op zoek naar het perfecte ‘convenience’-systeem. Makkelijk hanteerbaar, zodat de kleinere cafés en restaurants, maar ook kantoren en huishoudens een perfecte espresso, lungo en cappuccino kunnen serveren.

ESE: koffie van constante kwaliteit is een feit

Diverse convenience-systemen met capsules van aluminium, PET en andere plastics overspoelen inmiddels de markt. De meesten zijn niet uitwisselbaar en in verhouding kostbaar, omdat ze slechts 5,5 gram koffie bevatten. Daar is Jolly Caffè geen voorstander van. Wel van het ESE Systeem (Easy Serving Espresso).

Dit systeem is ontwikkeld in de jaren ’70 en wordt inmiddels door meer dan 1800 Europese koffiebranders verkocht. Het duurde tot 1998 toen Dante Belardinelli de oprichter van Jolly Caffè, overtuigd raakte van ESE. Hij liet een "batch" servings maken van zijn top-melange "Crema". Zijn zoektocht naar koffie van contante kwaliteit was een feit. En voor iedereen bereikbaar. Van thuisgenieters tot grootverbruikers op kantoor. Ontdek daarom onze productenrange.