Het beste voor uw gasten

Gasten waardevolle momenten van koffiegenot schenken. Kiezen voor Jolly Caffè doe je als horecaondernemer met overtuiging. Wij staan voor u klaar met advies bij aankoop, de setup in de zaak en trainingen. Het gezamenlijk streven is een perfect eindproduct neer te zetten. Immers, een goed kopje koffie nodigt uit tot een tweede en leidt tot terugkerende gasten.

Jolly Caffè zet met trots haar naam op uw gevel

Het is de overtuiging van Jolly Caffè dat horecaondernemers het meeste baat hebben bij een machine in eigendom. Maar niet een die er alleen mooi en duur uitziet natuurlijk. Het moet ook perfect koffie schenken. Daarom werken wij graag met het eveneens Italiaanse merk SanRemo. Die levert echte kwaliteitsmachines, waarmee alle werknemers moeiteloos mee kunnen werken.

Eerlijk advies loont

Is er in uw bedrijf sprake van een bescheiden koffieconsumptie, dan is een ESE serving machine wellicht wat voor u. Jolly Caffè heeft dit systeem geperfectioneerd. Hiermee maakt iedere medewerker een perfecte espresso. Bederf van koffie is er niet en bovendien vallen de aanschaf- en onderhoudskosten lager voor u uit.

Uiteraard leveren we bijhorende porselein, suiker en andere barbenodigdheden. Voor uw knusse bar, fraaie lunchruimte, hippe lounge of grote dinerzaal heeft Jolly Caffè altijd een oplossing. Wij importeren zelf de machines en bieden u alle technische ondersteuning en service. Informeer naar de mogelijkheden. Wilt u een proefplaatsing? Vraag gerust vandaag nog aan.