Uw business beloond met Jolly

Genieten van elk koffiemoment. Ook op kantoor. U hecht waarde aan kwaliteit. En voor koffie maakt u geen uitzondering. Want u weet, de waardering voor uw klanten, relaties en collega’s dragen bij aan het succes van uw business.

Overweeg daarom het Jolly Caffè totaalconcept. Espressomachines voor professioneel gebruik, voorzien van het ESE Systeem of van bonen voor een volautomaat waarmee u op de meest eenvoudige wijze uw klant topkwaliteit koffie biedt. Espresso, Lungo en Decafé, alles kan. Uiteraard leveren we bijhorende porselein, suiker en verdere benodigdheden. Noem het professionele ontzorging. Wij noemen het ons streven naar de hoogste kwaliteit.

Voor elk formaat kantoor heeft Jolly Caffè een oplossing. Receptie, showroom, vergaderruimte, van een klein momentje extra geluk kan overal worden genoten. Zonder er naar om te kijken. Jolly Caffè importeert zelf de machines en biedt alle technische ondersteuning en service. Informeer naar de mogelijkheden. Wilt u een proefplaatsing? Vraag ons gewoon, dan komt het snel goed.